[center][size=18]شاورما باللحم
المقادير:
عملت كيلو بفتيك وانتى ممكن تزودى او تقللى الكميه
قطعته شرائح رفيعه
_2 بصله مبشوره
_اطماطم مبشوره
_2 علبة زبادى
_ 4 فصوص ثوم مفروم
بهارات(ملح _فلفل اسود_بابريكا_سماق_قرفه_جوزة الطيب_هيل مطحون)
_عصير 2 ليمونه
_4 معالق كبيره خل
هنا اللحم بعد ما نقطع شرائح رفيعه
ثم نضع كل التوابل والزبادى والثوم المفروم ونخلطه مع بعض ونتركة فى الثلاجه نصف يوم
بعد كده نضعه على النار ليستوى ويشرب ميته
ثم نقطع بصله حلقات
_فلفل اخضر رومى
_فلفل احمر رومى
_فلفل اصفر رومى
نسخن زيت على النار وبعد نضفت البصل والفلفل ونقلبه شويه ونقفل النار
طبعا انا حبيت اسوى الشاورما زى المطاعم تكون غامقه ومشويه دخلتها الفرن فى صينيه بعد ما نشفت وشوبت ميتها وفتحت عليها الشوايه من فوق
بعدين نضيف عليها الخضار
و بعد ما نقلبها نطلعها من الفرن